Muschiulet de porc la tigaie

Printeaza

Muschiulet de porc la tigaie din: muschiulet de porc, unt.

Ingrediente:Muschiulet de porc la tigaie

  • 100-150 g muşchiuleţ de porc proaspăt, fără grăsime
  • 10 g unt

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie muşchiuleţul felii în lăţime de 1-2 cm gro­sime. Se pune într-o tigăiţă (pentru ochiuri, ino­xidabilă) cu untul crud.

Se frige la un foc potrivit, pe ambele părţi, avand grijă să nu se rumenească nici carnea, nici untul.

Se încearcă cu furculiţa şi cand e bine pătruns în interior, se serveşte cu gar­nitură de cartofi natur, pireu de cartofi şi salată verde sau salată de castraveţi verzi, fără sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.