Musaca de ciuperci cu cartofi

Printeaza

Musaca de ciuperci cu cartofi din: cartofi, ciuperci, ceapa, morcov, margarina, pesmet, bulion, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Musaca_de_ciuperci_cu_cartofi

  • 1 kg cartofi
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 50 g margarina
  • 1 lingura cu pesmet
  • 2 linguri cu bulion
  • 2 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curata cartofii, taie-i in felii mai grosute si rumeneste-i in ulei. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu morcovul. Adauga ciupercile tocate, sare si piper si lasa pe foc sa se inăause bine.

Din cand in cand, stropeste cu putina apa. Unge un vas cu margarina si tapeteaza-l cu pesmet. Asaza un strat de felii de cartofi si unul de ciuperci. Repeta straturile pana termini toate ingredientele (ultimul sa fie de cartofi si felii de rosie).

Toarna deasupra bulionul, dizolvat intr-o cescuta cu apa. Lasa 30 de minute la cuptor, la foc potrivit.

Musaca de ciuperci cu cartofi

Musaca_de_ciuperci_cu_cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.