Musaca de ciuperci

Printeaza

Musaca de ciuperci din: cartofi, ciuperci, suc de rosii, usturoi, sare, piper, ulei, cascaval.

Ingrediente:Musaca de ciuperci

  • 8 cartofi
  • 200 o ciuperci gălbiori
  • 300 g ciuperci champignon
  • 5-6 linguri suc de roşii
  • 3 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei
  • 100 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi-i fierbi în coajă în apă cu sare. Ii laşi la răcit, îi descojeşti şi-i tai felii. Toci ciupercile şi le căleşti în ulei cu căţeii de usturoi pisaţi, sucul de roşii, sare si piper, după gust.

Ungi o tavă cu ulei, aşezi un strat de cartofi, ciupercile călite şi din nou cartofi. Razi caşcavalul şi dai tava la cuptor până se rumeneşte caşcavalul.

 

Musaca de ciuperci

Musaca de ciuperci

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.