Mere coapte cu migdale

Printeaza

Mere coapte cu migdale din: mere, migdale, unt, zahar, scortisoara.

Ingrediente:Mere coapte cu migdale

  • 4 mere acrişoare
  • 150 g coajă de lămâie confiată
  • 100 g migdale, tocate
  • 50 g unt, înmuiat la temperatura camerei
  • 4 linguri zahăr brun
  • 1 linguriţă scorţişoara

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 3/170 grade. Curăţă merele de căsuţa seminţelor.

Combină untul, zahărul, scorţişoara, coaja de lămâie confiată şi migdalele şi umple merele în centru, acolo unde era căsuţa seminţelor. Aşază merele într-un vas adânc rezistent la cuptor şi dă la cuptor 40 minute, până cănd se pătrund.

Se servesc calde, cu frişcă bătută.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Mere coapte cu migdale
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.