Masline conservate

Printeaza

 

Fierbi măslinele 1/2 ora, după care le scurgi şi le clăteşti cu apă rece. In continuare le pui în apă fierbinte cu o ceapă, 4 căţei de usturoi şi le mai fierbi 1/2 oră.

Arunci şi această apă şi le adaugi din nou apă fierbinte plus 2-3 lin­guri oţet, o ceaşcă de ulei, 3 foi de dafin, 4-5 boabe de piper, 6 căţei de usturoi, ceapa, eventual sare şi le mai fierbi încă 20 de minute. După aceea le pui în borcane cu capac filetat.

Masline conservate

Masline conservate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.