Marmelada de castane

Printeaza

Marmelada de castane din: castane, zahar, apa, vanilie.

Ingrediente:Marmelada de castane

  • 500 g castane fierte sau prăjite
  • 500 g zahăr
  • 250 ml apă
  • 1 păstaie de vanilie

 

 

Mod de preparare:

Castanele fierte sau prăjite şi curăţate de coajă se fierb până se înmoaie, se pasează şi se strecoară, sau se toacă la maşină, zahărul se amestecă cu apa şi se pune la fiert, a mestecă ndu-se continuu pentru ca să se dizolve.

Se adaugă castanele pasate şi miezul de vanilie şi se mai lasă la fiert câteva minute, amestecând continuu. Se toarnă în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.