Mancare de fasole verde cu pui

Printeaza

Mancare de fasole verde cu pui 

Ingrediente:Mancare de fasole verde cu pui

  • 300 g fasole verde
  • 300 g carne de pui
  • 300 g roşii
  • verdeaţă de sezon
  • 60 ml ulei
  • 30 g ceapă
  • sare după gust

 

 

Mod de preparare:

Toci ceapa mărunt şi o fierbi cu puţină apă, apoi o scurgi de apa în care a fiert şi o clăteşti cu apă rece. O aşezi într-o cratiţă. Deasupra pui păstăile de fasole curăţate şi spălate, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate felii, apoi presari sarea.

Adaugi uleiul şi o ceaşcă de apă, acoperi cratiţa şi o laşi să fiarbă la foc mic până când se înmoaie fasolea. Separat fierbi carnea de pui, iar când este gata o scoţi din zeama în care a fiert şi o adaugi peste fasole.

Le fierbi împreună încă 5 minute şi o serveşti caldă cu verdeaţă tocată presărată deasupra.

Mancare de fasole verde cu pui

Mancare de fasole verde cu pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.