Linguini cu pui si parmezan

Printeaza

Linguini cu pui si parmezan din: smantana, unt, usturoi, fulgi de ardei rosu, piper, sare, praf de ceapa, boia, ardei iute, sos de rosii, parmezan, pui, morcovi, telina, ardei gras, linguini.

Ingrediente: Linguini cu pui si parmezan

  • 1 cană smântână
  • ½ ceasca unt
  • 2 catei de usturoi zdrobit
  • 1 linguriță fulgi de ardei roșu
  • 1 linguriță de piper negru
  • 1 lingurita sare
  • ½ linguriță praf de ceapă
  • 1 linguriță boia
  • 1 linguriță ardei iute
  • ¼ ceasca sos de rosii
  • 1 ½ cani parmezan ras
  • 1 piept de pui feliat
  • 1 cană de morcovi cubulete
  • 1 ceasca telina cubulete
  • 1 cana cubulete de ardei gras rosu
  • 500 g linguini

 

Mod de preparare:

Se adauga smantana intr-o cratiță la foc mediu, se fierbe timp de 2-3 minute, apoi se adaugă untul.

Dupa ce se topeste untul adaugati usturoiul, fulgi de ardei rosu, piper negru, sare, praf de ceapa, boia, ardei iute si sos de rosii. Se amestecă bine, apoi se incorporeaza parmezan.

Se amestecă, se reduce focul si se gateste timp de 5 minute. Intre timp, se adaugă carnea de pui, morcovi, telina si ardei gras intr-o cratita mare.

Se toarnă sosul peste. Gatiti la foc mic timp de 2 ore. Fierbeti pastele al dente. Amestecati pastele cu pui si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.