Kulfi

Printeaza

Kulfi din: lapte condensat, frisca, paine, cardamom.

Ingrediente:Kulfi

  • 50 ml lapte condensat
  • 300 ml lapte condensat îndulcit
  • 450 ml frişca, lăsată să se topească
  • 4 felii de pâine albă, rupte în bucăţi
  • 1/2 linguriţă cardamom măcinat

 

Mod de preparare:

Puneţi laptele condensat, laptele condensat îndulcit şi frişca într-un blender, adăugaţi treptat bucăţile de pâine şi amestecaţi compoziţia, până se omogenizează. Turnaţi într-un vas de copt de 23 x 33 cm, sau în tăviţe pentru gheaţă.

Presăraţi cardamom şi daţi la congelator 8 ore. 24 de porţii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.