Kebab de peste cu nucsoara

Printeaza

Kebab de peste cu nucsoara din: peste, unt, lapte batut, usturoi, nucsoare, sare, piper, chili, naut, ceapa.

Ingrediente:Kebab de peste cu nucsoara

  • 500 g peşte
  • unt
  • 500 g lapte bătut
  • 2 lămâi
  • 5 căpăţâni de usturoi
  • 5 nucşoare
  • 10 boabe de piper
  • sare
  • chili
  • 50 g năut prăijit
  • 50 g garam maşala
  • 1 ceapă
  • 30 g usturoi

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cu un cuţit ascuţit şi spăllaţi bucăţile de peşte. La sfârşit, puneţi usturoi în apa cu care spălaţi,

Frecaţi apoi cu zeamă de lămâie şi frunze de coriandru verde, pentru a-i înlătura complet mirosul.

Tăiaţi ceapa felii şi prăjiţi-o în unt. Scoateţi-o şi amestecaţi-o cu toate condimentele. Adăugaţi un ou bătut şi laptele bătut şi amestecaţi bine.

Scufundaţi peştele în acest amestec apoi înfigeţi-l pe frigărui (pe mijloc) şi ţineţi deasupra cărbunilor încinşi. Puneţi frigăruile pe un suport şi întoarceţi-le din când în când.

Presăraţi unt topit puţin câte puţin. Rumeniţi-l şi apoi serviţi-l fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.