Ierburi la borcan

Printeaza

Ierburi la borcan din: ulei de masline, cimbru, rozmarin, busuioc, menta, oregano, chives.

Ingrediente:Ierburi la borcan

  • cimbru
  • rozmarin
  • busuioc
  • menta
  • oregano
  • chives
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Cimbru, rozmarin, busuioc, menta, oregano, chives. Le speli bine, le lasi să se scurgă pe un şervet de bumbac, după care le mărunţesti. Aşezi ierburile în tăviţele special destinate obţinerii gheţii şi torni ulei de măsline.

Introduci tăviţele în congelator, iar după ce se solidifică, scoti cuburile de ulei aromat si le pui intr-o cutie mai mare. Astefel, ierburile isi pasteraza prospetimea si aroma.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.