Hotdog cu ceapa caramelizata

Printeaza

Hotdog cu ceapa caramelizata din: mustar, miere, otet, ketchup, crenvursti, costita afumata, cornuri cu susan, ceapa caramelizata.

Ingrediente:Hotdog cu ceapa caramelizata

Pentru sos:

  • 3 linguri muştar dulce
  • 6 linguri miere
  • 2 linguri oţet de mere
  • 3 linguri ketchup de roşii

Pentru hotdogi:

  • 6 crenvursti
  • 6 felii costiţă afumată
  • 6 cornuri cu susan
  • 6 linguri ceapă caramelizată

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200 C.

Combină muştarul, miere, oţetul, ketchupul. Pune deoparte într-un bol mic două treimi din cantitate. Unge crenvurstii cu amestecul rămas şi înveleşte-i pe fiecare într-o felie de costiţă. Fixează cu scobitoare.

Aşază-i în tava de copt tapetată cu hârtie şi unge din nou cu amestecul de muştar. Dă la cuptor 25 minute, până când se rumenesc.

Crestează cornurile şi unge-le cu ketchup.

Umple-le cu crenvurstii şi ceapa caramelizată.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Hotdog cu ceapa caramelizata
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.