Hamburgeri dulci

Printeaza

Hamburgeri dulci din: faina, praf de copt, bicarbonat, sare, ulei, lapte batut, marmelada, kiwi, ciocolata.

Ingrediente:Hamburgeri_dulci

  • 240 g făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 priză de sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • 110 ml lapte bătut
  • 75 g marmeladă de portocale
  • 1 kiwi
  • ciocolată albă rasă pentru decorat

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200 grade C. Amestecati faina cu praful de copt şi bicarbonat. Adăugaţi sare, ulei, unt şi lapte bătut şi frământaţi până devine un aluat uniform.

Frământati bine aluatul si formaţi mici pâinişoare din acesta.

Puneţi hârtie de copt în tavă si aşezaţi pâinisoarele cu suficient spaţiu între ele. Lăsaţi-le cca 7-9 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.

Scoateţi-le şi lăsaţi-le să se răcească, apoi tăiaţi-le în două pe orizontală. Ungeţi jumătatea de jos cu marmeladă de portocale.

Decojiţi kiwi si tăiati-l felii. Puneţi feliile de kiwi deasupra. Ungeţi şi cealaltă jumătate cu marmeladă, apoi uniţi jumătăţile.

Serviţi aceşti hamburgeri dulci, decoraţi cu ciocolată rasă.

Hamburgeri dulci

Hamburgeri_dulci

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.