Hamburger de casa cu branza topita

Printeaza

Hamburger de casa cu branza topita din: chifle, carne tocată, frunze salată, roşii, ceapă roşie, brânză topită, margarină, sos după gust.

Hamburger_de_casa_cu_branza_topita

Ingrediente:

  •  4 chifle
  •  400 g carne tocată
  •  4 frunze salată
  •  2 roşii
  •  o ceapă roşie
  •  8 felii brânză topită
  •  20 g margarină
  •  sos după gust

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, margarina se topeşte până face spumă. între timp, se modelează între pal­mele umezite patru chiftele ca pentru hamburger din carnea tocată. Acestea se pun apoi să se prăjească în margarină.

Se întorc si, în momentul în care s-au rumenit, se aşază pe fiecare câte o felie de brânză topită. Se taie chiflele, se ung cu restul de brânză topită si se dau 2 minute la microunde. Se scot chiflele şi la mijloc se pun carnea, ceapa si roşiile rondele, salata si sosul.

Hamburger de casa cu branza topita

Hamburger_de_casa_cu_branza_topita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.