Gogosi spaniole cu ciocolata
PrinteazaGogosi spaniole cu ciocolata din: faina, oua, apa, unt, ulei pentru prajit, sos de ciocolata.
Ingrediente:
- 225 g faina
- 250 ml apa
- 60 g unt
- 2 oua
- un praf sare
- ulei pentru prajit
Ingrediente pentru servit:
- sos de ciocolata
Mod de preparare:
Untul şi apa se pun pe foc moderat şi se estecă. După topire se trage vasul de pe foc, se pun sarea şi făina dintr-o dată şi amestecă.
Se pune un ou, se amestecă, se pune doilea, se amestecă si apoi aluatul se ne direct în ulei fierbinte cu ajutorul unei ngi de bucătărie. Se întorc gogoşile pe ambele părţi şi scot pe şervete absorbante. Se aduc la să cu sos de ciocolată.
Gogosi spaniole cu ciocolata
Pofta buna!
Mi-ai facut pofta de gogosi