Gogosi delicioase umplute cu gem

Printeaza

Gogosi delicioase umplute cu gem din: făină, drojdie, lapte, zahar pudra, oua, sare, ulei, gem.

Gogosi_delicioase_umplute_cu_gem

Ingrediente:

  •  500 g făină
  •  20 g drojdie
  •  250 ml lapte
  •  3 linguri zahăr pudră
  •  2 ouă
  •  75 g unf
  •  un praf sare
  •  ulei pentru prăjit

Ingrediente pentru umplutură:

  •  gem, după gust

Mod de preparare:

In laptele călduţ se desface drojdia si se lasă 5 minute, timp în care se cerne făina. In făină se face un gol unde se toarnă laptele si drojdia şi se amestecă uşor, apoi se adaugă două linguri de zahăr pudră.

Se pun apoi ouăle, se amestecă, se pune untul topit şi răcorit şi sarea. Se amestecă bine. Se rup din aluat bucăţi de mărimea unei mingi de tenis, se întinde fiecare bucată si se pune o linguriţă de gem.

Se modelează pentru a avea gemul la interior şi se prăjesc gogoşile în ulei încins. Se scot pe hârtie absorban­tă si apoi se presară cu restul de zahăr pudră.

Gogosi delicioase umplute cu gem

Gogosi_delicioase_umplute_cu_gem

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.