Fursecuri de ciocolata si vanilie

Printeaza

Fursecuri de ciocolata si vanilie din: unt moale, zahar, oua, esenta de vanilie, bicarbonat, sare, faina, cacao, ciocolată amaruie.

Fursecuri_de_ciocolata_si_vanilie

Ingrediente:

  • 250 g unt moale
  •  125 g zahăr
  •  2 ouă
  •  o fiolă subţire esenţă vanilie
  •  o linguriţă bicarbonat
  •  un praf de sare
  •  560 g făină
  •  2 linguri cacao
  •  100 g ciocolată amaruie

Mod de preparare:

Se freacă untul cu zahărul până ce amestecul se dublează ca volum, apoi se pun ouăle, unul câte unul, amestecând, după fiecare. Se adaugă vanilia si se amestecă. Făina se amestecă cu cacaua, bicarbonatul si sarea si se cerne amestecul.

Se pune apoi amestecul de făină peste cel cu ouă si apoi se adaugă jumătate din cantitatea de ciocolată rasă sau tăiată foarte mărunt la cuţit. Se pun apoi din aluat, cu linguriţa, în tava de copt mici bile, se presară peste fiecare restul de ciocolată si se coc 12 minute.

Fursecuri de ciocolata si vanilie

Fursecuri_de_ciocolata_si_vanilie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.