Frigarui de vita cu ardei gras, dovlecei si ceapa rosie

Printeaza

Frigarui de vita cu ardei gras, dovlecei si ceapa rosie din: muschi de vita, ardei gras, ardei capia, dovlecel, ridichii, rosii cherry, ceapa rosie, ulei, otet balsamic, sos worchershire, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui_de_vita_cu_ardei_gras_dovlecei_si_ceapa_rosie

  • 750 g mușchi vită
  • 2 ardei grași galbeni
  • 2 ardei capia
  • 1 dovlecel
  • 4 ridichii
  • 10 roșii cherry
  • 2 cepe roșii

Pentru marinare:

  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 1 lingură sos worchestershire
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cubulețe. Se prepară sosul de marinat din ingredientele de mai sus și se stropesc cu el cubulețele de carne. Se așază carnea într-un vas termoizolant, se acoperă cu folie și se lasă la frigider o noapte întreagă.

Dovlecelul, ceapa, ridichiile se curăță, se spală și se taie rondele. De asemenea și ardeii. Roșiile se taie jumătăți. Se aranjează ingredientele pe bețe alternativ, astfel încât să obținem frigărui colorate.

Se frig pe grătarul foarte bine încins timp de 10 minute pe fiecare parte, pentru a păstra carnea zemoasă. Dacă se doresc mai bine fripte, se vor lăsă 15 minute pe fiecare parte.

Frigarui de vita cu ardei gras, dovlecei si ceapa rosie

Frigarui_de_vita_cu_ardei_gras_dovlecei_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.