Foi fragede rulate

Printeaza

Foi fragede rulate din: galbenus, smantana, zahar, faina, sare, untura.

Ingrediente:Foi fragede rulate

  • 3 gălbenuşuri
  • 4 linguri smântână
  • o lingură zahăr
  • 380 g faină
  • 90 g untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Frecăm 3 gălbenuşuri cu 4 linguri smântână, punem puţină sare, adăugăm o lingură de zahăr şi 230 g faină. Frământăm bine până se face o cocă.

Separat frecăm 90 g untură cu 150 g faină, pe foc, până devine ca o smântână.

Intindem o foaie din cocă, o ungem cu amestecul de untură şi faină, apoi o rulăm ca un sul. Tăiem sulul în două părţi şi facem câte o foaie de prăjitură din fiecare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.