File de peste cu rosii si dovlecei
PrinteazaFile de peste cu rosii si dovlecei din: cod, rosii, dovlecei, usturoi, sare, piper, lamaie, ulei.
- 4 fileuri cod
- 4 roşii
- 3 dovlecei
- 5 căţei usturoi
- sare
- piper
- lămâie
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Speli şi usuci bine fileurile, apoi le ungi cu ulei şi le dai cu sare şi piper după gust. Speli roşiile şi dovleceii si le tai rondele.
Tapetezi o tavă, aşezi legumele şi usturoiul, le amesteci, le dai cu sare şi piper pui peste ele fileurile de peşte. O dai la cuptorul încins, acoperită cu folie, 15 minute.
Scoţi folia şi mai ţii încă 15-20 de minute. Serveşti cu zeamă de lămâie.
File de peste cu rosii si dovlecei
Pofta buna!