Farfalle cu somon

Printeaza

Farfalle cu somon din: file de somon, suc de lamaie, ceapa, arpagic, farfalle, sare, ulei de masline, smantana, piper.

Poate te intereseaza si File de somon cu paste si rozmarin

Ingrediente:Farfalle cu somon

  • 400 g file de somon
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 ceapă mică
  • 2 legături arpagic
  • 400 g farfalle
  • sare
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 200 ml smântână
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi peştele, uscaţi-l pe un şervet de bucă­tărie, apoi tăiaţi-l cuburi. Stropiţi-l cu suc de lămâie. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o mărunt. Spălaţi arpagicul, apoi tăiaţi-l ine­le.

Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. încingeţi uleiul într-un vas şi căliţi ceapa. Adăugaţi bucăţile de peşte şi prăjiţi-le cu grijă. Adăugaţi su­pa şi smântână. Fierbeţi totul înăbuşit, la foc mic, circa 10 minute.

Scurgeţi pastele bine. Adăugaţi inelele de arpagic în sos şi condimentaţi bine. Serviţi totul alături de farfalle şi ornaţi după cum doriţi, eventual cu firişoare de arpagic.

Farfalle cu somon

Farfalle cu somon

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • farfale cu somon

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.