Desert rapid: Fursecuri de ciocolata

Printeaza

Fursecuri de ciocolata din: faina, zahar brun, bicarbont, vanilie, unt, ou, ciocolata amaruie.

Ingrediente:Desert rapid: Fursecuri de ciocolata

  • 200 g făină neagră
  • 50 g zahăr brun
  • 1/2 linguriţă bicarbonat 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 50 g unt, inmuiat, tăiat cuburi
  • 1 ou, plus 1 gălbenuş
  • 60 g ciocolată amăruie, ruptă bucăţi mici

 

Mod de preparare:

Intr-un procesor combină făina, untul, zahărul, bicarbonatul, esenţa de vanilie pentru a obţine textura de pesmet.

Adaugă oul şi gălbenuşul şi combină.

Pune aluatul pe suprafaţa de lucru şi presară ciocolata. Adună aluatul într-o minge şi apoi porţionează în 20 buc.

Incinge cuptorul la semnul 4/160 C. Aplatizează fiecare bucată de aluat şi aşază pe tava de copt tapetată cu făină.

Dă la congelator 10 min şi apoi dă la cuptor 8-10 min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.