Fursecuri de ciocolata cu nuci si curmale
PrinteazaFursecuri de ciocolata cu nuci si curmale din: seminţe de ovăz tăiate în bucăţi, seminţe de in, nuci, esenţă de vanilie, curmale deshidratate, ulei de nucă de cocos, boabe de cacao.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de seminţe de ovăz tăiate în bucăţi
- 1/4 ceaşcă de seminţe de in
- 2 ceşti de nuci
- 1 linguriţă de esenţă de vanilie
- 1/2 ceaşcă de curmale deshidratate
- 1/2 ceaşcă de ulei de nucă de cocos, lichid
- 1/2 ceaşcă de boabe de cacao
Mod de preparare:
Măcinaţi ovăzul şfseminţele de in până se fac pudră, folosind o râşniţă de cafea. Procesaţi nucile într-un mixer, până se fac pulbere.
Amestecaţi ovăzul, seminţele de in, vanilia, curmalele şi uleiul de nucă de cocos lichid, şi.procesaţi-le până dobândesc o textură cremoasă, comparabilă cu a untului de arahide omogen.
Adăugaţi boabele de cacao şi amestecaţi-le cu mâna. împărţiţi mixtura în formă de fursecuri şi deshidrataţi-le la 63 grade C, timp de două ore.
Pofta buna!