Curcan picant cu cartofi in pijama

Printeaza

Curcan picant cu cartofi in pijama din: ulei, ceaoa, ardei, coriandru, chimen, praf de chili, carne tocata de curcan, rosii, cartofi, salsa, iaurt.

Ingrediente:Curcan picant cu cartofi in pijama

  • 1 lingură ulei de floarea soarelui
  • 2 bucăţi ceapă roşie tocată, plus pentru ornat şi servit
  • 1 ardei gras roşu şi verde, tăiat bucăţi
  • 1 legătură coriandru proaspăt, codiţele tocate
  • 1 linguriţă chimen măcinat
  • 1 linguriţă praf de chili
  • 500 g carne tocată de curcan
  • 600 g roşii tocate
  • 500 g cartofi tăiaţi sferturi
  • 4 linguri salsa
  • iaurt natur pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 7/200° C. Incinge uleiul într-un vas pe foc şi prăjeşte ceapa şi ardeiul gras până când se înmoaie. Apoi adaugă codiţele de coriandru, condimentele şi carnea şi prăjeşte amestecând frecvent 10 minute.

Adaugă roşiile şi potriveşte gustul de sare şi piper. Acoperă vasul şi lasă la cuptor 15 minute.

Intre timp, rumeneşte cartofii la cuptor până când devin crocanţi.

Serveşte carnea cu cartofi rumeniţi, salsa şi iaurt natur ornat cu ceapă roşie şi frunze de coriandru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.