Curcan cu rosii, vin si usturoi verde

Printeaza

Curcan cu rosii, vin si usturoi verde din: pulpe de curcan rosii in bulion, ulei, ceapa, usturoi verde, vin alb, sare, piper, cimbru, zahar, paste.

Curcan_cu_rosii_vin_si_usturoi_verde

Ingrediente:

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 conservă de roşii în bulion
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapă mică
  • 2 legături usturoi verde
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • puţin cimbru
  • puţin zahăr (la nevoie)
  • paste pentru garnitură

Mod de preparare:

Tai pulpele de curcan în jumătăţi, le speli, le usuci şi le prăjeşti în ulei, apoi le scoţi pe o farfurie.

In uleiul rămas, căleşti ceapa, pe urmă pui roşiile, vinul, iar după ce s-a evaporat alcoolul, adaugi pul­pele de curcan, 1/2 linguriţă za­hăr, 1 pahar cu apă şi laşi la fiert timp de 30 de minute.

După acest timp, adaugi usturoiul curăţat şi tăiat mă­runt, condimentezi după gust, iar după câteva minute, opreşti focul. Serveşti preparatul alături de paste fierte şi salată de sezon.

Curcan cu rosii, vin si usturoi verde

Curcan_cu_rosii_vin_si_usturoi_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.