Cupcakes cu coacăze

Printeaza

O reteta delicioasa de Cupcakes cu coacăze din: unt, zahar, oua, suc si coaja de lamaie, faina, praf de copt, fulgi de cocos, coacaze, branza de vaci, suc de lamaie, zahar si frisca.

Ingrediente:Cupcakes cu coacăze

  • 150 g unt
  • 150 g zahăr
  • 3 ouă
  • sucul şi coaja rasă de la 1 lămâie
  • 150 g făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 2 linguri fulgi de cocos

Cremă

  • 300 g coacăze
  • 250 g brânză de vaci
  • suc de lămâie
  • 2 linguri zahăr
  • 150 g frişcă
  • 1 plic praf întăritor de frişcă

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se bate untul spumă, cu zahărul. Ouăle se bat cu suc şi coajă de lămâie şi se înglobează în compo­ziţia de unt, urmate de făina amestecată în prealabil cu praf de copt şi fulgi de cocos.

Se aşază compoziţia în adânciturile unei forme de brioşe, tapetate în prea­labil cu suporturi de hârtie specia­le. Brioşele se coc la cuptor timp de cca 25 min. Se scot şi se lasă să se răcească.

Se spală coacăzele şi se lasă să se scurgă; se desprind boabele de pe vrej cu ajutorul furculiţei. Apoi se pasează; se amestecă piureul cu brânză de vaci, un strop de suc de lămâie şi zahăr.

Se bate frişca împreună cu praful întăritor şi se înglobează. Se şpri- ţează crema pe brioşe şi se deco­rează cu ciorchini de coacăze.

Cupcakes cu coacăze

Cupcakes cu coacăze

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.