Cum sa faci pui toscan delicios

Printeaza

Pui toscan din: pulpe de pui dezosate, patrunjel, spanac, usturoi, ulei, vin, sare, piper, legume deshidratate, dafin.

Ingrediente:Pui toscan fript sub caramida incinsa

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 mână frunze de spanac
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 păhărel de vin rose
  • sare
  • piper
  • legume deshidratate fără sare
  • 3 foi de dafin

 

Mod de preparare:

Pulpele dezosate se subziază în părţile mai groase, se sărează, se piperează şi se pudrează cu praf de legume deshidratate.

Se fierb frunzele de spanac în apă cu sare cca 5 min. Se scurg şi se trec sub jet de apă rece. Se pasează frunzele de pătrunjel cu spanacul, 2 linguri ulei, 1 praf de sare, usturoiul şi 2 linguri de vin. Cu această pastă se unge fiecare bucată de pulpă, apoi se rulează cu grijă, mai lejer, şi se fixează cu câte 2 scobitori de bambus.

Rulourile se aşază unul lângă altul, se stropesc cu restul de vin, se mai adaugă apă, un praf de sare, 1 lingură ulei şi foile de dafin. Se dau la cuptor 30 min., până se rumenesc frumos. Se scot din tavă, se îndepărtează scobitorile şi se servesc calde, alături de o salată asezonată.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.