Creveti mari pe pat de spanac

Printeaza

 Creveti mari pe pat de spanac din: creveti, spanac, pasta filo, sos thai, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Creveti mari pe pat de spanac

  • 3 creveti mari
  • 150 g spanac
  • 50 g pasta filo
  • 30 g sos thai
  • ulei extravirgin de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Creveţii se înfăşoară în pasta filo (foaie de aluat), iar după aceea se prăjesc în ulei. Se căleşte spanacul în puţin ulei, se adaugă sare şi piper

Se aşază creveti i pe patul de spanac. Acest preparat se serveşte alături de sos Thai

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.