Crema de morcovi cu smantana

Printeaza

Crema de morcovi cu smantana din: rosii, ceapa, cartofi, smantana, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Crema de morcovi cu smantana

  • 100 g roşii
  • 200 g ceapă
  • 100 g cartofi
  • 1 ceaşcă smântână
  • 1 cană lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală legumele, după care se taie mărunt. Se adaugă sarea şi şase căni cu apă, lăsându-se să fiarbă pe foc, sub presiune, aproximativ şase minute.

Când s-a răcit, se face din această compoziţie un piure ce se pune la fiert aproximativ cincisprezece minute.

Se adaugă laptele, smântână şi piperul, amestecându-se bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.