Crema de lamaie cu branza de vaci

Printeaza

Crema de lamaie cu branza de vaci din: crema de branza de vaci, indulcitor, lamai, gelatina, frisca.

 

Ingrediente:

  • 700 g cremă de brânză de vaci
  • 75 g îndulcitor
  • zeama de la 2 lămâi
  • 8 foi gelatina
  • 300 ml frisca
  • coaja de la 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Combini brânza de vaci cu îndulcitorul, coaja şi zeama de lămâie. Baţi frişca şi o omogenizezi în compoziţie.

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o torni în cremă, amestecând până se încorporează.
Tapetezi o formă rotundă, torni crema, o nivelezi şi o dai la frigider peste noapte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.