Cosulete cu salata de fasole si avocado

Printeaza

Cosulete cu salata de fasole si avocado din: fasole, grepfrut, avocado, ardei, susan, sare, piper, melasa de rodie, lamaie, ulei, lipii.

Ingrediente:Cosulete cu salata de fasole si avocado

  • 250 g fasole roşie fiartă
  • 1 grepfrut roz
  • 1 avocado
  • 1 ardei capia
  • 2 linguriţe seminţe de susan negru
  • sare
  • piper
  • 1 lingură melasă de rodie
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 lipii libaneze

 

Mod de preparare:

Tai lipiile în 4, le ungi cu ulei de măsline şi le coci în forma pentru brioşe 5-10 minute. Astfel capătă forma unor coşuleţe. Amesteci într-un bol ardeiul mărunţit, avocado tăiat cubuleţe şi bucăţi de grepfrut roz.

Torni într-un borcan uleiul de măsline rămas, melasa de rodie, zeama de lămâie, sare şi piper după gust. închizi ermetic capacul borcanului şi agiţi vasul până obţii un sos.

Torni sosul peste salata de fasole. Prăjeşti puţin seminţele de susan, într-o tigaie antiaderentă, fără să adaugi ulei şi având grijă să nu se ardă susanul.

Amesteci salata cu seminţele de susan şi o repartizezi în coşuleţele din lipii coapte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.