Costita dulce de porc

Printeaza

Costita dulce de porc din: costita de porc, varza, ceapa, pasta de rosii, miere, ulei, sare, piper, pasta de ardei, patrunjel.

Ingrediente:Costita dulce de porc

  • 6-8 bucăţi costiţă de porc
  • 1 varză mică murată
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pastă de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 1 linguriţă piper boabe
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt, apoi o amesteci cu mierea şi cu pasta de roşii.

Speli carnea şi o prăjeşti circa 10 minute pe ambele părţi. Presari apoi fiecare bucată cu sare şi piper, le scoţi pe o farfurie şi le ungi cu amestecul de ceapă şi miere.

Speli varza, o tai mărunt şi o pui să se călească în grăsimea în care ai prăjit carnea împreună cu pasta de ardei.

Adaugi foile de dafin şi boabele de piper, stingi totul cu 0,5 l de apă, pui şi costiţa şi lasi să fiarbă aproximativ 30 de minute. Când mâncarea e gata presari pătrunjelul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.