Cordon bleu cu sunca presata

Printeaza

Cordon bleu cu sunca presata din: muschi de porc, sunca presata, cascaval, oua, ulei, faina, pesmet, gris, sare, piper.

Ingrediente:Cordon_bleu_cu_sunca_presata

  • 500 g muşchi de porc
  • 150 g felii de şuncă presată
  • 200 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 200 ml ulei
  • 3 linguri de făină
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 linguriţă de gris
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carnea în bucăţi groase. Bate-le pe ambele părţi, iar cu vârful unui cuţit crestează buzunare în care introduci felii de şuncă şi caşcaval.

Ordinea trebuie să fie: un strat de carne, o felie de şuncă, o felie de caşcaval, o felie de şuncă, iar deasupra carne.

Bate ouăle cu sare şi piper. Amestecă într-o farfurie făina, pesmetul şi grişul. Dă şniţelele prin acest amestec, apoi prin oul bătut şi iar prin amestecul de pesmet.

Rumeneşte-le în ulei încins, 7-8 minute pe fiecare parte. Preparatul este gata.

Cordon bleu cu sunca presata

Cordon_bleu_cu_sunca_presata

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.