Corabioare din rosii

Printeaza

Corabioare din rosii din: rosii, cascaval, salata creata, carne tocata de vita, ceapa, ceapa verde, usturoi, ou, paine, vin, ardei rgasi, marar, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Corabioare_din_rosii

  • 10 rosii
  • 200 g cascaval
  • 1 salata creata
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 felii de paine
  • 1/2 cescuta cu vin
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura de marar
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine roşiile, taie-le pe jumătate şi scoate; uşor pulpa. Aşază-le cu tăietura în jos ca să se scurgă bine. Amestecă bine carnea cu ceapa tocată, pâinea înmuiată şi stoarsă, oul bătut cu sare şi piper. Adaugă usturoiul zdrobit şi aromatizează cu puţin mărar şi cimbru. Din amestecul astfel obţinut, prăjeşte chiftele foarte mici.

In grăsimea rămasă, căleşte ceapa verde. Adaugă ardeiul tocat mărunt, pulpa de roşii şi chifteluţele. Stinge cu puţin vin şi lasă să dea în câteva clocote. Umple roşiile cu frunze de salată şi 1-2 linguri cu chifteluţe. Serveşte-le cu bastonaşe de caşcaval.

Corabioare din rosii

Corabioare_din_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.