Cocktail Midori Sour

Printeaza

Cocktail Midori Sour din: lichior de pepene galben, suc de lamaie, sirop simplu.

Cocktail-ul este o băutură amestecată, preparată din ingrediente alcoolice și non-alcoolice, care poate fi servită într-un pahar decorat și poate fi garnisit cu fructe, frunze sau alte elemente decorative. Iată o scurtă istorie a cocktail-urilor:

Originea cocktail-urilor nu este clară și există mai multe teorii cu privire la modul în care acestea au apărut. Unii susțin că termenul “cocktail” a fost utilizat pentru prima dată în Statele Unite ale Americii în jurul anului 1800 și se referă la un amestec de băuturi distilate, zahăr, apă și bitters.

Alții cred că cocktail-urile au apărut în Europa în secolul al XVIII-lea, când băuturile spirtoase erau adesea amestecate cu apă sau alte lichide pentru a le face mai plăcute.

O altă teorie sugerează că cocktail-urile au fost inventate în America Latină, unde băuturile distilate erau adesea amestecate cu fructe, zahăr și alte ingrediente locale.

 

 

Ingrediente:

  • 50 ml lichior de pepene galben (Midori)
  • 25 ml suc de lamaie
  • 20 ml sirop simplu

 

Mod de preparare:

Turnați toate ingredientele într-un shaker.

Umpleți agitatorul cu gheață. Agitați până se răcește.

Se strecoară băutura într-un pahar umplut cu gheață și se ornează cu lămâie și o cireșă.

Siropul simplu se face cu părți egale de zahăr și apă (1: 1).

 

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Cocktail cu brandy si rom

Cocktail cu Brandy si rom din: brandy, cointreau, sirop de zahar, suc de lamaie, rom, apa minerala. Cocktail-ul este o băutură amestecată, preparată din ingrediente alcoolice și non-alcoolice, care poate fi servită într-un pahar decorat și poate fi garnisit cu fructe, frunze sau alte elemente decorative. Iată o scurtă istorie a cocktail-urilor: Originea cocktail-urilor nu […]

 

 

Savurati!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.