Clatite aperitiv cu legume

Printeaza

Clatite aperitiv cu legume din: telina, ceapa, usturoi, oua, faina, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Clatite aperitiv cu legume

  • 2 tije ţelină
  • o legătură ceapă verde
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • 2 ouă
  • 150 g făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Tijele de ţelină se taie cât mai mărunt şi se pun într-un vas. Se adaugă ceapa mărunt tocată, usturoiul pisat şi pătrunjelul tocat. Se presară sare şi piper, se adaugă ouăle şi 100 g făină.

Se amestecă, iar dacă este prea lichidă compoziţia se adaugă făină. Se ia cu lingura din amestec şi se eliberează cantitatea în ulei încins. Se prăjesc clătitele pe ambele părţi, apoi se scot cu o spumieră pe şervete de hârtie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.