Ciuperci umplute in pesmet

Printeaza

Ciuperci umplute in pesmet din: ciuperci, ceapa, cascaval, patrunjel, ulei, faina, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute in pesmet

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 50 g caşcaval ras
  • câteva fire de pătrunjel tocat
  •  1 ceaşcă de ulei
  • 1 ou
  • 1 lingură făină
  • sare şi piper
  • 3 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Ciupercile e se curăţă şi se spală, se toacă mărunt cotoarele şi se călesc într-o lingură de ulei împreună cu ceapa tocată. Când scade zeama, se iau de pe foc, se adaugă sare, piper, pătrunjel tocat şi caşcaval ras.

Fiecare pălărie se umple cu această compoziţie, apoi se prind câte două pălării umplute, faţă în faţă, cu ajutorul unei scobitori. Se bate oul cu sare şi piper, se adaugă făină.

Fiecare pereche de ciuperci se trece prin pesmet, apoi prin ou bătut şi iar prin pesmet. Se prăjesc câteva minute în ulei încins.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciuperci umplute in pesmet
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.