Ciuperci umplute cu pasta de cartofi si tofu

Printeaza

Ciuperci umplute cu pasta de cartofi si tofu din: ciuperci, cartofi, spanac, tofu, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_pasta_de_cartofi_si_tofu

  • 10 ciuperci proaspete potrivit de mari
  • 3 cartofi
  • 50 g spanac congelat
  • 50 g tofu
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci albe si frumoase, se spală, se sărează si se pun cu gura în jos 5 min la cuptor, ca să elimine apa.

Se curătă cartofii, se taie cubulete, se fierb, se scot şi se pun în blender împreună cu spanacul si brânza tofu măruntită.

Se subţiază pasta cu apa în care au fiert cartofii, se adaugă o lingură de ulei de măsline, se potrivesc cu sare şi de piper.

Se umplu ciupercile cu amestecul preparat şi se pun la cuptor până se rumenesc uşor.

Ciuperci umplute cu pasta de cartofi si tofu

Ciuperci_umplute_cu_pasta_de_cartofi_si_tofu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.