Ciuperci cu patrunjel la gratar

Printeaza

Ciuperci cu patrunjel la gratar din: ciuperci, sare, patrunjel.

Ingrediente:Ciuperci cu patrunjel la gratar

  • 250 g ciuperci
  • sare
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mai mari, se spală, şi li se scot picioruşele; se curăţă pălăriile, se pudrează cu sare şi se frig pe grătar.

Se servesc cu pătrunjel verde tocat pus deasupra şi aranjate uşor pe farfuria caldă, ca să nu cadă sucul lăsat în pălărie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.