Ciuperci (hribi) la gratar

Printeaza

Ciuperci (hribi) la gratar din: hribi, ulei, usturoi, cimbru, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci (hribi) la gratar

  • hrib
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • usturoi pisat
  • cimbru
  • pătrunjel verde
  • 1 ardei iute tăiat felii subţirele

 

Mod de preparare:

Condimentele se amestecă într-un bol, se curăţă hribii şi se taie în jumătate sau felii, se ung cu o pensulă cu amestecul de condimente sau se scufundă în bol, apoi se pun pe grătarul încins, câte 3-4 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.