Ciorba de pui cu taitei

Printeaza

O reteta gustoasa de ciorba de pui, bors, carne de pui, morcov, radacina de patrunjel, telina, ceapa, cartofi, suc de rosii, taietei.

Ingrediente:Ciorba de pui cu taitei

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 telină mică
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 200 ml suc de roşii
  • 1l borş
  • 200 g tăieţei

 

Mod de preparare:

Carnea se spală, se taie du­pă dorinţă şi se pune la fiert în apă rece. Se curăţă cu grijă spuma formată şi se lasă la fiert încă 10 minute.

Se adaugă legumele cură­ţate, spălate şi tăiate bucăţi, fără cartofi. Se lasă să fiarbă, la foc mic, încă 30 de minu­te.

Se adaugă cartofii tăiaţi în patru şi sucul de roşii, se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă 15 minute.

Se adaugă borşul fiert separat. Se fierb tăieţeii în apă cu sare, se scurg, se clă­tesc cu apă rece şi se adau­gă în ciorbă. Se serveşte cal­dă, cu pătrunjel verde sau leuştean.

Ciorba de pui cu taitei

Ciorba de pui cu taitei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.