Ciorba de praz cu patrunjel

Printeaza

Ciorba de praz cu patrunjel din: praz, ceapa, morcovi, bors, apa, patrunjel, sare, ulei.

Ingrediente: Ciorba_de_praz_cu_patrunjel

  • 3-4 fire praz
  • 1 ceapă medie
  • 2-3 morcovi
  • 500 ml borş
  • 2 l apă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Cureţi legumele. Mărunţeşti ceapa, tai morcovii pe lungime (bastonaşe) şi prazul în rondele medii, le pui într-o strecurătoare şi le speli sub jet de apă.

Pui la fiert apa, împreună cu morcovii. Ceapa o căleşti separat, în puţin ulei şi o adaugi ulterior în oală.

Potriveşti de sare şi laşi la foc mediu, 40-45 de minute şi adaugi prazul. Fierbi 10 minute, torni borşul, mai laşi câteva clocote şi stingi focul. Presari pătrunjelul tăiat fin şi serveşti.

Ciorba de praz cu patrunjel

Ciorba_de_praz_cu_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.