Ciorba de praz cu laptuci

Printeaza

Ciorba de praz cu laptuci din: mazare, smantana, galbenusuri, praz, laptuci si unt.

Ingrediente:Ciorba de praz cu laptuci

  • 500 g mazăre uscată
  • 200 g smântână
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g praz
  • 2 l apă
  • 3 lăptuci
  • 500 g unt

 

Mod de preparare:

Se fierb în apă, laolaltă, mazărea, lăptucile şi prazul, timp de trei sferturi de oră. Sc scot şi se zdrobesc într-o salatieră. Se adaugă untul, gălbenuşurile şi smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.