Chiftelute cu cartofi si napi

Printeaza

Chiftelute de cartofi si napi

Ingrediente:Chiftelute cu cartofi si napi

  • 450 g cartofi curatati si taiati cubulete
  • 450 g napi curatati si taiati cubulete
  • 25 g unt
  • 2 oua batute
  • 4 linguri rozmarin tocat
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se pun legumele intr-o cratita in care clocoteste apa cu sare. Se acopera bine si se lasa pe foc 12-15 minute. Se scurg si se pun intr-o tigaie bine incinsa.

Se adauga untul frecat cu condimentele. Se lasa la racit.

Se anesteca ouale in compozitia de legume. Se imparte compozitia in 8 parti.

Se incinge uleiul in tigaie si se projesc chiftelutele 10 minute la foc mic.

Se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • RETETA CHIFTELE DIN NAPI

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.