Chiftele de cartofi cu ceapa verde

Printeaza

Chiftele de cartofi cu ceapa verde din: cartofi, oua, ceapa, malai, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de cartofi cu ceapa verde

  • un kg cartofi noi
  • 2 ouă
  • 2 legături ceapă verde
  • 100 g mălai fin
  • 50 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi se pun la fiert 10 minute. Se pasează apoi şi se amestecă cu ouăle, caşcavalul şi ceapa verde tocată. Se potriveşte gustul de sare şi piper, după care se modelează chiftelele între palme.

Se trec prin mălai, se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc 20 de minute. Se servesc cu ceapă verde, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.