Chifetele cu rosii si cimbru la cuptor

Printeaza

Chifetele cu rosii si cimbru la cuptor din: rest de friptură de vită, oua, boia, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper. rosii, suc de roşii, usturoi, cimbru.

Chifetele_cu_rosii_si_cimbru_la_cuptor

Ingrediente pentru chiftele:

  •  250 g rest de friptură de vită
  •  un gălbenuş
  •  o linguriţă boia
  •  2 cepe
  •  1/2 legătură pătrunjel
  •  ulei
  •  sare
  •  piper

Ingrediente pentru copt:

  •  7-8 roşioare
  •  100 ml suc de roşii
  •  5-6 căţei usturoi
  •  cimbru
  •  o ceapă

Mod de preparare:

Friptura de vită se taie cuburi şi se toacă apoi. Ceapa se că­leşte într-o lingură de ulei încins si se adaugă pătrunjel si boia.

Carnea se amestecă bine cu ceapa, gălbenuşul, sarea şi piperul. Din amestecul obtinut se formează chiftele, cu mâini­le uşor umezite. Acestea se rumenesc uşor într-o lingură de ulei.

Se pun apoi cu roşii printre ele într-un vas de cup­tor şi se presară cu cimbru. Se pun felii de ceapă printre ele, usturoi feliat, se toarnă sucul de roşii şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Chifetele cu rosii si cimbru la cuptor

Chifetele_cu_rosii_si_cimbru_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.