Ceapa de apa umpluta cu orez

Printeaza

Ceapa umpluta cu orez din: ceapa, orez, ulei, sare, piper, marar, patrunjel.

Ingrediente:Ceapa de apa umpluta cu orez

  • 6 cepe
  • 50 g orez
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • mărar
  • pătrunjel
  • 150 ml apă

 

Mod de preparare:

Cureţi cepele, le scobeşti o parte dir miez şi le fierbi în apă cu sare 15 minute. Speli orezul până când apa rămâne curată, îl scurgi şi-l căleşti în ulei, cu sare şi piper.

După 2-3 minute adaugi apa şi laşi până când orezul începe să se umfle. Dai deoparte, laşi la răcorit şi adaugi verdeaţa tocată.

Umpli cepele scurse cu orez, le pui în tavă şi le dai câteva minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.