Cartofi umpluti cu sunca si smantana

Printeaza

Cartofi umpluti cu sunca si smantana din: cartofi, sunca, mustar iute, smântână, pătrunjel, ulei.

Cartofi_umpluti_cu_sunca_si_smantana

Ingrediente:

  •  8 cartofi
  •  200 g şuncă
  •  o lingură muştar iute
  •  4 linguri smântână
  •  câteva fire pătrunjel
  •  puţin ulei

 

Mod de preparare:

Cartofii foarte bine spălaţi de toate impurităţile şi bine scurşi de apă se ung cu ulei pe toată suprafaţa şi se pun într-o tavă, în hârtie de copt. Cuptorul trebuie să fie bine încins în prealabil.

Se lasă aproximativ 45 de minute, în funcţie de cuptor, si apoi se scot să se răcorească puţin. Şunca se taie cybulete, iar cartofii se scobesc si miezul se amestecă bine cu smântână $i muştarul. Se pune pătrunjel si apoi se umplu cartofii. Se aduc la masă cu cubuleţe de şuncă.

Cartofi umpluti cu sunca si smantana

Cartofi_umpluti_cu_sunca_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.