Cartofi umpluti cu sunca si smantana
PrinteazaCartofi umpluti cu sunca si smantana din: cartofi, sunca, mustar iute, smântână, pătrunjel, ulei.
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 200 g şuncă
- o lingură muştar iute
- 4 linguri smântână
- câteva fire pătrunjel
- puţin ulei
Mod de preparare:
Cartofii foarte bine spălaţi de toate impurităţile şi bine scurşi de apă se ung cu ulei pe toată suprafaţa şi se pun într-o tavă, în hârtie de copt. Cuptorul trebuie să fie bine încins în prealabil.
Se lasă aproximativ 45 de minute, în funcţie de cuptor, si apoi se scot să se răcorească puţin. Şunca se taie cybulete, iar cartofii se scobesc si miezul se amestecă bine cu smântână $i muştarul. Se pune pătrunjel si apoi se umplu cartofii. Se aduc la masă cu cubuleţe de şuncă.
Cartofi umpluti cu sunca si smantana
Pofta buna!