Cartofi cu ciuperci si ceapa

Printeaza

Cartofi cu ciuperci si ceapa din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi cu ciuperci si ceapa

  • 10 ciuperci proaspete
  • 6 cartofi
  • o ceapă
  • o legătură ceapă verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert întregi, dacă nu sunt foarte mari. Dacă sunt mai mari, se curăţă de coajă şi se taie cuburi. Se lasă 10 minute la fiert.

Intre timp, ceapa tocată se căleşte în ulei, se presară cu sare şi piper şi se adaugă ciupercile tăiate în jumătate. Se lasă pe foc să scadă bine şi se adaugă cartofii bine scurşi.

Se ţin pe foc încă 15-20 de minute, amestecând continuu.

Se aduc lă masă presăraţi cu ceapă verde tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.