Carne de porc cu sos picant

Printeaza

Carne de porc cu sos picant din: carne de porc, ceapa, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan, ulei de canola.

Carnea de porc este o sursă bogată de proteine, care sunt esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor, menținerea sănătății sistemului imunitar și susținerea creșterii musculare.

Carnea de porc conține o serie de vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamina B12, zinc, seleniu, fier și niacină. Aceste substanțe nutritive sunt importante pentru funcționarea optimă a organismului.

Consumul de carne de porc poate oferi o sursă de energie pe termen lung datorită conținutului său de proteine și grăsimi. De asemenea, poate contribui la o senzație de sațietate, ceea ce poate ajuta la controlul poftei de mâncare și la menținerea unei greutăți sănătoase.

 

Ingrediente:Carne de porc cu sos picant

  • 450 g carne de porc, felii subtiri
  • 1/2 ceapa, feliata
  • 3 linguri pasta de chili
  • 2 linguri de fulgi de chili
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura de zahar
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat, tocat
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura seminte de susan, prajite
  • 1 lingura de ulei de canola
  • orez, pentru servire

 

Mod de preparare:

Combinati pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan si se amesteca bine.

In alt bol/castron se combina carnea de porc cu sos si se amesteca bine.

Intr-o tigaie adaugati 1 lingura de ulei la foc mediu. Puneti carnea de porc si adaugati ceapa felii pe partea de sus.

Atunci cand sfaraie, amestecati usor si gatiti 3-5 minute.

Se serveste cu orez.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Carne de porc cu sos picant

Porc cu ceapa caramelizata si sos picant

Porc cu ceapa caramelizata si sos picant din: carne de porc, ceapa, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan, ulei de canola. Ingrediente: 450 g carne de porc, felii subtiri 1/2 ceapa, feliata 3 linguri pasta de chili 2 linguri de fulgi de chili […]

 

Friptura picanta de porc cu varza

Friptura picanta de porc cu varza din: carne de porc, vin, sos de rosii, ardei, usturoi, boia, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de porc macră 100 ml vin roşu 100 ml supă de legume 500 ml sos de roşii 1 ardei iute 6 căţei usturoi zdrobiţi 1 linguriţă boia iute 1 linguriţă boia dulce 1-2 linguri […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.